Om os

Vi er to brødre, der i mere end 50 år har haft tæt tilknytning til Bornholm og området omkring Svaneke. Martin (storebror) hjalp oprindeligt vores far med at bygge det hus han endte med at bo i frem til sin død sidste efterår. Mattias boede hos vores far da han var dreng og gik i Østermarie skole. Vores fars hus har vi nu overtaget og det kommer til at udgøre vores base i forbindelse med at vi skal drive Cafe Skansen i Svaneke.

Vi har som børn badet fra klipperne ved Vigehavnen og vi har begge i de senere år haft en større og større lyst til igen at få en fastere tilknytning til øen. Cafe Skansen håber vi vil blive denne vej tilbage til noget oprindeligt.

For mig vil det være nyt at drive en cafe. Jeg har i hele mit arbejdsliv været tilknyttet kulturbranchen og har i de senere år været projektleder på store udendørs koncerter, events og festivaler. Hele den branche er effektivt blevet lagt ned af Coronaudfordringen og de næste somre kommer mit nye ”projekt” til at bestå i at tage imod alle jer som gæster Cafe Skansen.